Tips & Råd när du ska anlita Städföretag i Borlänge

Att anlita en städfirma för första gången kan kännas väldigt nervöst. Nu ska en främmande människa befinna sig i ditt hem och städa medan du kanske är på arbetet. Det är viktigt att du väljer en professionell städfirma i Borlänge som du känner dig trygg och säker med. Hos oss får du till exempel en ansvarsförsäkring och en nöjd kund garanti. Här berättar vi mer om vad du bör tänka på och vilka saker du ska ha i åtanke när du anlitar ett städföretag för första gången!

  • Välj ett företag som har en försäkring
  • Nyttja RUT-avdraget för lägre kostnader
  • Ett hembesök underlättar arbetet

Städfirma Borlänge har professionella städare och ansvarsförsäkring

Vår personal har lång erfarenhet gällande städning och har den utbildning som krävs för att garantera ett bra resultat. Ingen är dock perfekt och olyckor på plats kan ske. När du väljer en städfirma i Borlänge bör du alltid se till att ta ett företag som har en bra ansvarsförsäkring. Försäkringen ska täcka upp för eventuella skador på din egendom som har skett i samband med städningen. Ett seriöst städföretag har alltid en försäkring bakom sig - både för personalens och för kundernas skull.

Utbildad personal är ytterligare en sak som är ett måste när du ska anlita en städfirma i Borlänge

Personalen ska ha fått utbildning inom olika kemikalier och ämnen, samt veta hur man arbetar miljövänligt och ergonomiskt. Våra anställda har den utbildning som krävs för att ta hand om alla typer av hem och material. I samband med bokning rekommenderar vi dock att du ändå informerar oss om det finns några känsliga möbler eller material. Det kan till exempel handla om en bänkskiva i porös sten.

Nyttja RUT-avdraget när du bokar hemstädning

När du vänder dig till vår städfirma i Borlänge kan vi hjälpa dig att ta del av RUT-avdraget. Enkelt förklarat är RUT-avdraget ett avdrag som alla privatpersoner över 18 år har möjlighet att nyttja när det kommer till hushållsnära tjänster. Du behöver bara lämna ut ditt personnummer, informera oss om att du vill använda dig av RUT-avdraget. Efter städningen är utförd och med ett gott resultat skickar vi ut en faktura som är reducerad och klar.

När du anlitar Städfirma Borlänge hjälper vi dig med hela kontakten med Skatteverket

RUT är ett avdrag som ger dig 50 % reducering på den totala arbetskostnaden när du anlitar en städfirma i Borlänge för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller flyttstädning. Varje år får du 50 000 kronor att använda och beloppet gäller per person och inte per hushåll. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket och kontrollerar att du har RUT-avdrag kvar att utnyttja och att du uppfyller kraven för avdraget. Vi ser sedan till att hjälpa dig med ansökningsprocessen för att underlätta för alla våra kunder.

Smarta tips och råd inför städningen

När du kontaktar en städfirma i Borlänge för första gången och vill boka in en städning kan följande vara bra att tänka på; Hur stor är bostaden? Vad är det du vill ha hjälp med? Hur ofta planerar du att ha städning - återkommande eller vid ett enstaka tillfälle? Finns det något städfirman behöver veta om dig, din familj eller ditt hem? Ju mer städfirman får veta om din bostad, desto bättre kommer också städningen att bli. Att ta hjälp av vår städfirma i Borlänge ska vara lekande lätt från början till slut. Skriv in till oss via kontaktformuläret på hemsidan, så återkopplar vi snarast.

Kostnadsfri offert & platsbesök med Städfirma Borlänge

Vill du få ett rent & fräscht hem eller kontor? Städfirma Borlänge är ett ambitiöst företag som hjälper företag och privatpersoner i Dalarnas län med städ och trädgårdsarbete. Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi snarast.