Flyttstädning av fastigheter i Dalarna

Inför en flytt är det många saker som du måste tänka på. Inte nog med att du måste packa in många år av ditt liv i kartonger, du måste även se till att flyttstäda och hinna med alla handlingar som ska fyllas i, till exempel när du ska adressändra. Med vår städfirma i Borlänge slipper du den allra tuffaste biten, vilket är att städa ur bostaden. Vi finns på plats för flyttdagen och hjälper dig med alla moment.

  • En professionell flyttstädning gör flytten enklare
  • Fokusera på ditt nya hem och lämna städningen till oss
  • Alltid professionell och kunnig personal
  • Garanterat snyggt resultat enligt riktlinjer för flyttstädning

Professionell flyttstädning med garanterat bra resultat i Borlänge med omnejd

När du anlitar vår städfirma för en flyttstädning ska du vara säker på att arbetet blir perfekt och att alla städmoment är utförda med ett gott resultat. Eftersom en flyttstädning av en fastighet kan ta lång tid är det viktigt att vi får tillgång till fastigheten under hela dagen. När vi flyttstädar ser vi till att alla rum och all fast inredning av bostaden rengörs och dammas av. Försök därför att tömma fastigheten innan vi kommer. Ju tommare en fastighet är, desto bättre kommer också flyttstädningen att bli. 

Vår personal på Städfirma Borlänge är kunnig och har en bred utbildning inom flyttstädning

För att säkerställa att ingenting glöms bort arbetar vi alltid med de regelriktiga checklistor som finns för att en flyttstädning ska bli godkända av en besiktningsman. Efter att städningen är klar går vi igenom bostaden tillsamman med kunden, för att säkerställa att kunden är nöjd och belåten med uppdraget. Hos oss står kunden alltid i fokus!

RUT-avdrag när du anlitar flyttstädning i Borlänge med omnejd

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss för din flyttstädning i Borlänge. RUT-avdraget ger dig en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden för din flyttstädning. Vi vill att din flytt ska gå så smidigt som möjligt och ser därför inte bara till att sköta städningen med bravur. Vi säkerställer även att du får ditt RUT-avdrag genom att hantera kontakten med Skatteverket. Den faktura du får efter flytten är redan reducerad och klar.

För att du ska kunna använda dig av RUT-avdraget när du anlitar Städfirma Borlänge för din flyttstädning behöver du se till att uppfylla de rådande kraven

För att RUT ska kunna användas behöver du vara minst 18 år gammal och vara skriven på den adress där städningen ska utföras. Du behöver även se till att vara obegränsat skatteskyldig. Företag kan anlita våra tjänster och få priset exklusive moms. Gäller det en bostadsrättsförening krävs en momsregistrering.

Smidiga lösningar med utbildade städare på Städfirma Borlänge

Att stå inför en flytt kan vara otroligt påfrestande. Vi vet hur mycket som krävs och finns här för att underlätta flytten åt dig. När du bokar en flyttstädning med vår städfirma i Borlänge kan du vara säker på att städningen blir ordentligt gjord. Vi finns där från början till slut, medan du fokuserar på ditt nya hem istället. Hör av dig via kontaktformuläret här på hemsidan för att boka eller för frågor och vägledning i din flytt!

Kostnadsfri offert & platsbesök med Städfirma Borlänge

Vill du få ett rent & fräscht hem eller kontor? Städfirma Borlänge är ett ambitiöst företag som hjälper företag och privatpersoner i Dalarnas län med städ och trädgårdsarbete. Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi snarast.