Välkommen att kontakta Städfirma Borlänge

Välkommen att kontakta Städfirma Borlänge

Vi är professionella städare som vänder våra servicetjänster till företag och privatpersoner i Dalarnas län

Varmt välkommen till ett serviceinriktat städföretag som har ett samarbete tillsammans med Yuphas Städ & Trädgård i Hedemora. Vi är erfarna och noggranna städare som har som mål att alltid levererar efter kundens önskemål. Vi är otroligt stolta över våra fina kundrecensioner som ligger på webben:

Arbetet utfördes på ett korrekt sätt. Kommer att nyttja hennes tjänster igen och även rekommendera henne till andra. /Bertil

Behöver du som privatpersonen eller företagare hjälp med hemstäd, veckostädning, flyttstäd eller kontorsstädning i Borlänge med omnejd? Vi på Städfirma Borlänge är noggranna och sköter jobbet åt dig. Skriv in till vår kundsupport via kontaktformuläret om vad just du behöver hjälp med. Vi ger kostnadsfri offert & platsbesök.Kostnadsfri offert & platsbesök med Städfirma Borlänge

Vill du få ett rent & fräscht hem eller kontor? Städfirma Borlänge är ett ambitiöst företag som hjälper företag och privatpersoner i Dalarnas län med städ och trädgårdsarbete. Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi snarast.

Städfirma Borlänge är stolta över alla våra fina kundrecensioner i Dalarnas län

Tack för alla fina recensioner från privatpersoner och företagskunder. På Servicefinder, Dorunner och Allastädföretag.se kan du läsa flera av våra omdömen.
A
Bra städat och bra bemötande och bra pris
Ann-Marie Jansson
J
Billigt, smidigt och gott resultat. Rekommenderas!
Johan
B
Arbetet utfördes på ett korrekt sätt. Kommer att nyttja hennes tjänster igen och även rekommendera henne till andra.
Bertil